avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna respingerea unei decizii ca fiind lipsita ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna respingerea unei decizii ca fiind lipsita de obiect

Buna ziua. Am o rugaminte pentru o lamurire.
Intr-un dosar penal scrie in felul urmator:

Procurorul cere anularea deciziilor, insa judecatorul respinge aceasta cerere considerand-o lipsita de obiect.

Cum se traduce in romana?

Multumesc mult
Probabil că procurorul nu a precizat şi datorită căror motive solicită anularea deciziilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs ramas fara obiect codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Am castigat in fond anularea incetarii c.i.m. Dupa pronuntare, a doua zi intimata a dispus de buna voie reintegrarea, insa fara plata salariilor ... (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar penal Just-drept Just-drept Procurorul de caz a clasat solutia de NUP într-un dosar penal. Prim-procurorul a mentinut solutia clasata de procurorul de caz. Judecatorul de camera ... (vezi toată discuția)