Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi refac actele deoarece nu eram in regula aici si mi-ar fi pus interdictie. Zis si facut . M-am intors in tara si am facut toate actele si dupa ce m-am intors in Italia am recunoscut aici permisul de conducere .Acum am aflat ca am dosar penal pt fals in declaratii deoarece se pare ca cineva a folosit permisul meu cel vechi si l-a transformat in permis italian si au trimit sa cerceteaze in Romania . Nu stiu ce trebuie sa fac daca am nevoie de avocat sau daca trebuie sa ma duc acasa sa vad. Inspectorul care se ocupa de caz mi-a cerut plangerea care am facut-o aici dar eu nu am facut .Acum mi-a zis pe cale neoficiala ca in cel mai rau caz imi dau amenda administrativa. Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce trebuie sa fac . Imi pateaza cazierul chestia asta deoarece am facut cerere pt cetatenie italiana si nu vreau sa am probleme.
Va multumesc mult