avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu

Buna ziua!
Se poate cumpara o casa care nu are cadastrul facut, si se afla in litigiu ?
ce criterii trebuie sa indeplinesc, ca sa cumpar acest imobil aflat in litigiu, avand in vedere ca, cartea funciara nu se poate face prea curand, decat pe cale judecatoreasca.
Cel mai recent răspuns: ContSters255159 , utilizator 12:42, 12 Iunie 2012
puteti cumpara insa va asumati riscul pentru cazul in care partea de la care cumparati pierde procesul......
Stimat forumist,

Puteți cumpăra drepturile litigioase respective. Nu este nevoie de un cadastru în această fază, probabil că în litigiul de care aminteați se va dispune o expertiză.

Trebuie să aveți, însă, în vedere faptul că nu cumpărați, de fapt imobilul, ci șansa procesuală de a-l câștiga.

De asemeni puteți face un antecontract de vânzare-cumpărare, cu obligația ca, la terminarea procesului, să finalizaîi o vânzare-cumpărare.

Cu stimă.
problema care ma intereseaza e ca doresc sa cumpar casa tatalui meu si ma intereseaza daca mai am un frate mai are vreun drept asupra imobilui daca l-am cumparat cu litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!am nevoie de un raspuns urgent!!!!!!!!! Vasile Stefan Vasile Stefan salut.am si eu o problema grava ce sper ca se poate rezolva.mama are un teren intravilan prin mostenire de la bunicul si are titlu de proprietate pe numele ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un teren aflat in litigiu? adi4health adi4health Buna Ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un sfat: Ma intereseaza sa cumpar un teren intravilan care are o situatie un pic complexa. Este compus din 2 ... (vezi toată discuția)