avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ...

Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe perioada de recuperare. Este corect? Fiind interventie chirurgicala nu era corect sa fie trecut codul de urgenta medico chirurgicala? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 5 Octombrie 2021
Operatia a intrat in categoria urgentelor?
M-am operat la un spital privat. Din punct de vedere medical se impunea operatia pt ca aparuse o pareza la picior si chiar a fost 3 luni amanata ca urmare a unor complicații ce tin de boala oncologica de care sufar.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Conina, utilizator
Pentru un rsapuns concludent, ar fi bine sa intrebati si la Casa de Asigurari de Sanatate sau la Colegiul Medicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)
Cod idemnizatie pentru operatie fibroza chistica + infectie virala Gabriel M. Gabriel M. Buna ziua, Mama mea a facut operatie pentru fibroza chistica si a avut si o infectie virala. Ni s-a spus ca asta se incadreaza in codul 01 adica la boli ... (vezi toată discuția)
Malpraxis ? ce este de facut ? traff traff Acest mesaj este scris in numele unei cunostinte , care pentru inceput doreste sa se informeze despre ce poate face , cum si in ce consta actiunea de ... (vezi toată discuția)