avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pe ce as putea sa imi motivez recursul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe ce as putea sa imi motivez recursul?

Am un proces de fond funciar din ianuarie 2009. Am castigat, primaria si prefectura au facut recurs si dosarul s-a rejudecat. Acum, hotararea data nu tine seama de expertiza al carei obiectiv fusese trasat de instanta de recurs. La expertiza nu au facut obiectii, adica, CLFF, CJFF, Dir. Sivica si un intervenient. Nu ni se da teren intravilan, pe motiv ca in bap sunt 3000mp curti, fara sa tina seama de intravilanul de la 01.01.1990. Ni se un numai extravilan pe care trebuie sa-l discutam cu primaria, desi expertiza indica clar care sunt terenurile noastre. Avem un titlu neridicat cu numeroase nereguli, adica al autor, teren mutat din extravilan in intravilan, de la o comuna la alta, fara ca noi sa stim, nr. cadastrale gresite, suprafete gresite. De aceea am cerut anularea acestui titlu si sa ne inscrie corect suprafetele alipite la acelasi autor. Judecatorul ne schimba doar autorul si spune ca in rest titlul ramane valabil. Avem validare de anexe, depuse la OCPI pentru 80 Ha, si acest judecator ne da doar 24, desi doua expertize spun ca noi avem dreptate. Ce sa invoc la recurs....

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca de rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu. Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - alipire parcele Leordeanu Leordeanu trebuie sa alipesc trei parcele care rezulta in extravilan. Mi s-a solicitat o declaratie prin care sa accept eventualele modificari dupa ce se face planul ... (vezi toată discuția)