avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cat ma costa sa montez un interfon interior de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cat ma costa sa montez un interfon interior de apartament?

buna ziua all..as dori o informatie..din titlu de mai sus...costul cu totul la montare..aparat.chei.cablu,manopera etc..va multumesc..astept un raspuns la intrebarea meaB-)
Nu costa foarte mult, dar raspunsul exact il stiu doar cei de la firma care au montat la dumneavoastra in bloc, nu puteti face lucrarea cu altcineva, mai ales ca este in garantie.
La noi, firma care asigura si service-ul la interfon are cartele la 6 ron si cheia cu 3 ron, sunati la firma, au numarul chiar pe interfon.
Pretul este conditionat de gradul de tehnologizare al aparatului ,pentru ca existe aparate simple cu masaj vocal sau aparate performante cu asistenta video
Alt element care concura la pret este manopera perceputa de unitatea de instalare
Aveti posibilitatea sa realizati un studiu de piata si pretul care raspunde cerintelor dvs il puteti concretiza prin instalarea sistemului
multumesc thran..dar nu am mai specificat ca am fost la asociatia de locatari si nu stie exact cine a facut montarile.un nou vecin de pe scara cu o situatie mai buna materiala a atars langa el ciumele scarii si impreuna intr-o seara la un pahar de vin la subsuolul blocului au pus la cale sa faca ei combinatia cu interfonul..au pornit imediat din usa in usa in stare de ebrietate iar iar cei care nu aveau bani pe moent au fost injurati iar mie mia lovit usa cu piciorul binenteles ca era numai mama mea acasa..au dat dovada de adevarati barbati sa ameninti o femei batrana..cand am venit acasa si am aflat povestea cu interfonul vecinul scandalagiu a disparut din tara si nu se stie ce firma a facut montarile..ma gandesc nu cumva sa fi fost o manevra facuta de ei
OK, dar cineva se ocupa de service, dar nu stie presedintele , administratorul?
Nu cred ca o sa va lase sa faceti lucrarea cu altcineva, sa umble cineva in aparat daca are garantie.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
ContSters241232, utilizator
nu sunt din jud Neamt...am fost la asociatie iat doamna de acolo a zis ca are ea niste numere dar nu stie exact..parerea mea ca nu a fost prin firma..imi miroase a smecherie..repet..cei care au facut asta sunt niste oameni numai pe profit..acum doi ani au pus senzori defecti fara macar sa arate un contract..el ia montat cu un amic

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa montez interfon in apartament? g.neacsa g.neacsa asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc. deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Interfon user43 user43 Asociatia de proprietari a decis montarea interfonului pe scara. Am dreptul sa refuz montarea aparatului in apartament si sa accept doar cheia de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de acces la proprietate East17 East17 La noi la bloc ne-an pricopsit c-o sefa de asociatie de proprietari care e avocata si ameninta in stanga si-n dreapta pe toti ca daca nu acceptam ... (vezi toată discuția)