catalin2832 
	    	Utilizator

catalin2832 
	    	Utilizator	    

Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			 chelugeorgiana	                   

Sotul meu a fost prins de 3 ori circuland fara permis si de fiecare data i s-a intocmit dosar penal. La primul a primit 8 luni inchisoare, la al doilea 1an si ... (vezi toată discuția)
	                    chelugeorgiana	                   

Sotul meu a fost prins de 3 ori circuland fara permis si de fiecare data i s-a intocmit dosar penal. La primul a primit 8 luni inchisoare, la al doilea 1an si ... (vezi toată discuția)

MihaiIancu	                   

Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)
	                    MihaiIancu	                   

Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)

Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica	                   

Buna ziua!
O persoana m-a injurat , mi-a aratat scene obscene iar eu m-am enervat si i-am dat un pumn.
Si-a scos certificat medico-legal pe care scrie 6 zile ... (vezi toată discuția)
	                    Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica	                   

Buna ziua!
O persoana m-a injurat , mi-a aratat scene obscene iar eu m-am enervat si i-am dat un pumn.
Si-a scos certificat medico-legal pe care scrie 6 zile ... (vezi toată discuția)