avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concesionarea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concesionarea

Buna ziua!
Detin un autovehicul de marfa (1,3 to SU) si as vrea sa-l concesionez pentru o perioada de 10 ani! Este mai avantajosa acesta operatiune decat inchirierea? Pe cine avantajeaza mai mult? Care ar fi deosebirea esentiala intre cele doua tipuri de contracte?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiriere de teren concesionat ContSters233296 ContSters233296 buna ziua detin un teren concesionat de la un consiliu local si as vrea sa mut sa transfer acesta concesiune pe o alta firma a mea fara a mai avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru societate comerciala ionut simion ionut simion Stimati domni, Detin o garsoniera pe care o inchiriez. Actualul chirias ar dori sa-i fac un contract de comodat pentru un sediu social de firma. Din ce am ... (vezi toată discuția)