ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

Atat proprietarul apartamentului, cat si eu nu avem intentia de a plati aceasta cheltuiala, din varii motive.
administratoarea blocului mi-a transmis ca nu pot plati partial
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

ContSters255863 
	    	Utilizator

ContSters255863 
	    	Utilizator	    

ContSters255863, utilizator
 ContSters255863, utilizator 	
			 ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

Art. 56. - (1) Constituie contraventii urmatoarele fapte:
b) neindeplinirea atributiilor de catre presedinte, membrii comitetului executiv, cenzori, administrator de imobil;
(2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) faptele prevazute la lit. a), b) si c) se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 3.000 lei;
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

alexberi	                   

Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei?
M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
	                    alexberi	                   

Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei?
M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)

ifrimflorentina	                   

Mama mea a cerut ajutorul asociatiei pentru repariile de pe bloc(locuieste la ultimul etaj)curge in casa atunci cand ploua iar asociatia a spus ca ea trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    ifrimflorentina	                   

Mama mea a cerut ajutorul asociatiei pentru repariile de pe bloc(locuieste la ultimul etaj)curge in casa atunci cand ploua iar asociatia a spus ca ea trebuie ... (vezi toată discuția)

nick_italianman	                   

Cum se calculeaza cota individa la plata reparatiei unui acoperis de bloc pt. fiecare apartament.Sunt obligat prin lege sa platesc la renovarea acoperisului ... (vezi toată discuția)
	                    nick_italianman	                   

Cum se calculeaza cota individa la plata reparatiei unui acoperis de bloc pt. fiecare apartament.Sunt obligat prin lege sa platesc la renovarea acoperisului ... (vezi toată discuția)