avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele

Buna ziua,
Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele livingului casei mele. Aliniat cu cocina porcului se afla W.c.-ul sapat in pamant care emana miros, cotetul gainilor si a curcilor apoi o soba cu plita din lut care functioneaza cu lemne si care are un horn foarte jos la nivelul ferestrelor mele. Cand este folosita tot fumul imi intra in casa. Pe langa asta dejectiile porcului emana un miros insuportabil, neputand deschide ferestrele locuintei pt. aerisire. Toata curtea lor plina cu animale se afla in spatele casei lor dar in lateralul si o parte din fata casei mele.
Doresc sa va intreb daca acesti domni pot creste porc atat de aproape de ferestrele vecinului, sa-si faca nevoile zilnic sub ferestrele mele in w.c-ul de pamant ca in evul mediu (chiar daca detin toaleta igienica in casa) si soba aceea care emana mult fum drept in ferestrele casei mele chiar daca dansii au bucatarie utilata cu toate cele necesare????
Va rog sa ma indrumati catre litera legii care ar putea sa interzica aceste mizerii. Daca exista o lege de interzicerea cresterii animalelor de sacrificiu langa ferestrele vecinilor va rog sa-mi scrieti pentru a fi documentata.
Precizez ca am facut sesizare la primaria de care apartin dar nu se face nimic deoarece unul din familia lor lucreaza in primarie. Va urma DSV-ul, insa doresc sa citesc vreo lege existenta. :((
Va multumesc si nu va doresc astfel de "bucurii". Toate cele b

Alte discuții în legătură

Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata somalezu somalezu Buna ziua! Am si eu o problema, de ceva ani buni, cu un vecin. De fapt, sunt 4 familii(10 persoane) intr-un imobil. In primul rand, toti folosesc WC-ul din ... (vezi toată discuția)
Litigiu de coabitare cu un vecin Moldovanu73 Moldovanu73 Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. ... (vezi toată discuția)