avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drept concediu odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drept concediu odihna

Buna ziua, dupa revenirea la serviciu din concediu crestere copil(2ani), in luna mai, angajata primeste (28zileco/an) sau fractionat zile CO cu perioada lucrata?


Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 13:25, 28 Iunie 2012
Durata concediului de odihna va fi proportionala cu timpul lucrat in cursul anului calendaristic.
Art. 145 din codul muncii republicat

(2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste i;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna tudor29 tudor29 va supun atentiei urmatoarea speta in perioada mai 2010-mai2012 o persoana a beneficiat de concediu crestere copil la revenirea in activitate, s-a pus ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna, afectata de concediul medical? Mickey13 Mickey13 Buna ziua. In urma cu cateva zile am avut anumite neintelegeri la serviciu, neintelegeri datorate de durata concediului de odihna. Mai precis, daca durata ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in anul nasterii Marialuiza23 Marialuiza23 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este modul de calcul pentru acordarea concediului de odihna in anul nasterii, dar si in cel in care ma voi intoarce. Eu ... (vezi toată discuția)