avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nereguli activitate administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nereguli activitate administrator

Care este răspunderea cenzorului și președintelui, din cadrul unei asociații de proprietari în care se constată nereguli financiare în activitatea administratorului?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:05, 29 Iunie 2012
Depinde de nereguli.
Cina a constatat neregulile?
Exista prejudiciu financiar/
Daca exista efectuata expertiza financiar-contabila,pe cale de consecinta aceasta ar trebui sa individualizeze si persoanele responsabile
elniculae a scris:

Care este răspunderea cenzorului și președintelui...

Incercati sa parcurgeti Legea 230/2007 si HG 1588/2007 si aflati atributiunile cenzorului si ale presedintelui asociatiei de proprietari.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratia membrilor comitetului executiv al unei asociatii de proprietari( presedinte, cenzor) si al persoanelor angajate:administrator,contabil si restul personalului papadiouf papadiouf Remuneratia membrilor comitetului executiv al unei asociatii de proprietari( presedinte, cenzor) si al persoanelor angajate:administrator,contabil si restul ... (vezi toată discuția)
Plata penalitatilor impuse de asociatia de locatari popem popem Buna ziua Asociatia de proprietate are dreptul sa inpuna penalitati proprii daca in hotararea ... (vezi toată discuția)
La plingerea penala se audiaza imputerniciti??? Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Am situatia unei amice care a facut o plingere la sectia de politie privind modul de gestionare a banilor in asociatia de proprietari. ... (vezi toată discuția)