avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Remuneratia membrilor comitetului executiv al unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Remuneratia membrilor comitetului executiv al unei asociatii de proprietari( presedinte, cenzor) si al persoanelor angajate:administrator,contabil si restul personalului

Remuneratia membrilor comitetului executiv al unei asociatii de proprietari( presedinte, cenzor) si al persoanelor angajate:administrator,contabil si restul persoanelor sub ce forma se face?cu contact individual sau conventie??unde gasesc detalii despre acest subiect??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:42, 7 Septembrie 2011
Parcurgeti cu atentie sectiunea asociatii de proprietari unde exista subiecte asemanatoare
Cenzorul/comisia de cenzori nu fac parte din comitetul executiv al asociatiei de proprietari
Parcurgeti Legea nr 230/2007 si normele de aplicare a acesteia HG nr 1588/2007
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie proprietari- cati membri? ce functii au? Randadan Randadan Ce trebuie sa inteleg din legea 230/2007 cu privire la comitetul executiv? [i][u]Art. 21 (1) La adunarea generala de constituire a asociatiei de ... (vezi toată discuția)