avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie

In cazul in care contest suspendarea permisului, si nu cer drept de circulatie in acest termen, nu am cerut drept de circulatie nici in primele 15 zile, in cazul in care NU "castig", pedeapsa de cand incepe? repet, NU vreau drept de circulatie pe perioada in care se va evalua contestatia.

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal fara recuperarea permisului de conducere eugen_2 eugen_2 Am facut contestatie impotriva procesului verbal prin care am fost amendat si mi s-a suspendat permisul 30 zile. Astazi este a 15-a zi, ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto, recuperare IacobCris IacobCris Buna ziua, ieri mi-a fost retinut permisul auto pe termen de 60 de zile si am fost sanctionat cu o amenda groasa ( pe care ar trebui sa o platesc in 48 de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez permisul de conducere ContSters301306 ContSters301306 Am contestat un proces verbal care imi suspenda dreptul de a conduce autovehicule pt. o perioada determinata,am scos certificat de grefa si am condus ... (vezi toată discuția)