avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări samvio
                      Utilizator

samvio
                      Utilizator                    

hoina	                   

buna ziua,dupa lucrari strazi din zona am observat diverse crapaturi /fisuri ce au aparut si apar la casa ait la pereti cit si la tavan,lucraile sint de circa ... (vezi toată discuția)
	                    hoina	                   

buna ziua,dupa lucrari strazi din zona am observat diverse crapaturi /fisuri ce au aparut si apar la casa ait la pereti cit si la tavan,lucraile sint de circa ... (vezi toată discuția)

VirgilW	                   

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati  modul in care pot recupera prejudiciile provocate de inundarea apartamentului proprietate personala (ataj 5 din 10) din ... (vezi toată discuția)
	                    VirgilW	                   

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati  modul in care pot recupera prejudiciile provocate de inundarea apartamentului proprietate personala (ataj 5 din 10) din ... (vezi toată discuția)

amk1243	                   

Buna ziua.
Sunt 3 apartamente in imobil si unul din cele 3 este locuit de  chirias la stat. Restul de 2 sunt proprietate. Actualul chirias a si plecat ( ... (vezi toată discuția)
	                    amk1243	                   

Buna ziua.
Sunt 3 apartamente in imobil si unul din cele 3 este locuit de  chirias la stat. Restul de 2 sunt proprietate. Actualul chirias a si plecat ( ... (vezi toată discuția)