avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ce statut are?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ce statut are?

A depus actele pentru pensionare in data de 25 iunie anul acesta ,vorbesc despre matusa mea. Luna aceasta este programata intr-o statiune balneara dar de acolo i-au cerut cuponul de pensie,pentru a beneficia de anumite reduceri .De la casa nu i-au dat o adeverinta din care sa reiasa ca a depus actele de pensionare la limita de varsta are 65 de ani si certificat de handicap .Practic in aceasta perioada cum faci dovata statutului pe care il ai .Nu esti nici pensionar ,nici salariat.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Asigurat in sistemul public de sanatate AFANFANA AFANFANA Din iunie 2010 nu mai sunt angajat ,am varsta de 60 de ani , vechime in munca (pe cartea de munca) 41 ani, mai pot fi asigurat la casa de sanatate ?? (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap-drepturi bilete gratuite tratament balnear cocos44 cocos44 Sunt persoana cu [b]handicap fizic grav[/b],permanent,nerevizuibil,cu asistent personal;de asemenea am si calitatea de [b]pensionara de limita de ... (vezi toată discuția)