avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reduceri/facilitati pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reduceri/facilitati pentru pensionari

Buna ziua ,
As dori sa aflu ce facilitati /reduceri sunt pentru pensionari ( militari in cazul meu ) la produse /servicii ..inafara de calatoriile cu reducere de 50% la calatoriile pe C.F.R si pt care se distribuie anual cele 6 tichete cu calatorii.
Ca de exemplu in multe orase functioneaza gratuitatea pe transportul in comun pe baza talonului de pensie .
Un alt exemplu este : la sala unde merg (privata evident ...ale primariei sau "statului " neexistand de fel ) ..functioneaza o reducere de 50 % pentru pensionari .
Daca aveti si alte exemple /sugestii unde pot intreba sunt binevenite .
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)
Reducerea numarului de calatorii gratuite la pensionarii cfr sandu49 sandu49 Salut. Fratilor! Portocalii ne-au mancat si din nr de calatorii gratuite (permise CFR). Stie careva in ce baza legala au facut acest lucru? (vezi toată discuția)