avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendarea concediu crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendarea concediu crestere copil?

Cum se procedeaza cand nu s-a facut decizia de suspendarea a concediului de crestere copil si reactivarea contractului de munca incepand cu data de 15 iun 2012?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:10, 11 Iulie 2012
1. Daca salariatul vrea sa suspende plata indemnizatiei pentru CCC face o cerere catre angajator prin care solicita incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.

2. Angajatorul emite decizia de incetare a suspendarii CIM, o inregistreaza in Revisal, dar va putea fi sanctionat de ITM la un eventual control, pentru intarziere.

3. Cu o copie dupa decizie salariatul se duce la Primarie si solicita suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu maternitate gigi19 gigi19 Buna ziua, Am o angajata care se reintoarce la munca din concediu de maternitate, pe data de 7 Septembrie (6 septembrie fiind data nasterii ... (vezi toată discuția)
Pierdere decizie pentru cic rezemica rezemica Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest ... (vezi toată discuția)