avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare concediu maternitate

Buna ziua,

Am o angajata care se reintoarce la munca din concediu de maternitate, pe data de 7 Septembrie (6 septembrie fiind data nasterii copilului).

Ce trebuie facut in acest caz? Se trimite Revisalul pe 6 Septembrie in vederea reactivarii CIM-ului? Iar apoi se anunta la ITM? M-ar ajuta foarte mult un model de notificare pentru ITM.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:08, 30 August 2010
1. Cand a intrat in CCC salariata a facut o cerere de suspendare a CIM pentru intrarea in CCC pana la 2 ani. Dvs. ati facut o decizie de suspendare a CIM pe care ati dus-o la ITM. Deciziile de suspendare a CIM nu se inregistreaza in Revisal.
2. Salariata face acum o cerere de incetarea a suspendarii CIM si de reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM.
3. Dvs ii faceti o decizie de incetarea a suspendarii CIM si de reluare a activitatii in ba aceluisi CIM. Decizia o duceti la ITM. Nici aceasta nu se inregistreaza in Revisal.
Problema este alta.

Am verificat Revisalul si se pare ca acum 2 ani, cine i-a facut suspendarea a operat in Revisal si Incetarea CIM-ului pe motiv de: suspendare a Contractului pe durata Concediului de maternitate.

Ce pot sa fac in situatia aceasta. Nu sunt sigur ca s-a procedat corect acum 2 ani cand i s-a incetat Contractul de Munca.

Multumesc
Dati un mesaj pe suportregistru@inspectiamuncii.ro si veti primi indicatii chiar de la cei care gestioneaza Revisal. Sunt foarte amabili si va rezolva problema repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea concediu crestere copil? robygy robygy Cum se procedeaza cand nu s-a facut decizia de suspendarea a concediului de crestere copil si reactivarea contractului de munca incepand cu data de 15 iun ... (vezi toată discuția)
Pierdere decizie pentru cic rezemica rezemica Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)