avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pierdere decizie pentru CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pierdere decizie pentru CIC

Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest document imi este necesar reintoarcerii la locul de munca si daca acest document se mai poate recupera si cum. :((:((:">
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 12:19, 1 Octombrie 2008
Va duceti la fortele de munca,ce-i care v-au eliberat decizia ,faceti o cerere in care aratati ce vi sa intimplat si cereti o copie ( un duplicat ) #-o
Concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani se poate intrerupe oricand si puteti relua activitatea la locul de munca, in baza aceluiasi contract individual de munca (in ceasta perioada CIM a fost suspendat). Reluarea activitatii se face pe baza unei cerereri facuta catre angajator. Inainte de aceasta faceti o cerere catre Primaria care va da indemnizatia, prin care solicitati intreruperea CCC.
Pentru recuperarea deciziei pierdute, faceti cum v-a spus "mariiky".
Nu va este necesar acest document la momentul reluarii activitatii.
Va trebui doar sa fecti o cerere pentru acest lucru si va trebui sa reincepeti activitatea in ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de 2 ani.
Daca doriti sa aveti neaparat acel document mergeti si solicitati o copie.
cum se inregistreaza decizia de suspendare a cic in revisal ? si daca este necesar sa se depuna la itm . nu gasesc in revisal suspendare?
1. In Revisal nu se inregistreaza suspendarea CIM, ci numai incheierea, modificarea si incetarea acestuia. In perioada suspendarii CIM salariatul este inca sub contract cu angajatorul.
2. Da, decizia de suspendare a CIM se depune la ITM in vederea inregistrarii in carnetul de munca. La fel si decizia de incetare a suspendarii CIM.

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca din cic sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste formalitatile necesare intoarcerii la munca intrucat persoana care se ocupa nu a mai avut un caz precedent ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu maternitate gigi19 gigi19 Buna ziua, Am o angajata care se reintoarce la munca din concediu de maternitate, pe data de 7 Septembrie (6 septembrie fiind data nasterii ... (vezi toată discuția)
Anuntare angajator la intoarcerea din concediul de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! Vreau sa stiu daca la intoarcerea din concediu de crestere copil, la data in care copilul implineste 2 ani (ex: 7 august) trebuie anuntat ... (vezi toată discuția)