avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca privata - contracte , detalii legate de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca privata - contracte , detalii legate de caracteristice acestui tip de colaborare

Buna ziua ,

as dori sa discut cu cineva care se ocupa de o asemenea activitate .
Din informatiile pe care eu le am , acest tip de activitate este bine dezvoltat in industria alimentara .
Ramura in care eu activez este industia cosmetica .
As vrea sa fac schimb de informatii si sa aflu detalii despre cum fac altii acest tip de colaborare cu partenerii lor .
Multumesc .

Alte discuții în legătură

C.i.m. sanducatanas sanducatanas Sunt administratorul unui S.R.L.Am deschis un punct de lucru cu obiect de activitate comert.1.Pot angaja o persoana pe post de vanzatoare daca nu are ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)
Cum putem colabora cu firme straine? mikydutza01 mikydutza01 Buna ziua, Suntem o firma de dezvoltare software ce activam in Romania. Am gasit un colaborator/client, insa nu stim exact care este varianta corecta si ... (vezi toată discuția)