avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

Am dus la fier vechi un autoturism , iar de la centrul autorizat sa dezmembreze autoturisme si sa emita o hirtie cu ajutorul careia sa pot radia autoturismul de la fisc si de la politie am primit o chitanta .
Chitanta contine o rubrica referitoare la impozitul (16%) retinut de centrul autorizat de la mine .
Datorita acestei retineri la sursa de impozit , eu trebuie sa depun la ANAF o declaratie de venit suplimentara? Mentionez ca sunt angajat si nu am alte surse de venit in afara salariului
Cel mai recent răspuns: ContSters103961 , utilizator 17:32, 12 Iulie 2012
Nu trebuie sa depuneti declaratie pentru acel impozit retinut de firma. Ea il va declara si vira la stat.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Contract de comision oanasandra oanasandra Buna ziua. Am o problema legata de un comision. Am intermediat o vanzare pentru o societate comerciala si am convenit asupra unui comision pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)