avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general referitor la modul de facturare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

referitor la modul de facturare

Daca un anagajat i se da un facturier sa emita facturi in numele firmei la care este angajat si dupa ce emite factura clientului ia de la acesta banii reprezentand contravaloarea sumei descrisa in factura si nu o preda administratorului firmei ce i se poate intampla?

In conditiile in care acel facturier nu a fost primit in urma unui proces verbal, marfa pe care s-a facturat nu are acte de iesire din cadrul firmei, ce i se poate face angajatului care nu mai aduce banii de la client desi are semnatura pe factura?

Alte discuții în legătură

Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Factura rosie lipsa GaneaCristian GaneaCristian Buna ziua, sant agent de vanzari la o firma si mi s a zis ca nu am adus factura rosie la firma, in urma acestei acuzatii neintemeiata si fara nici un temei ... (vezi toată discuția)
Urgent! proces cu coca-cola! endcomp endcomp Salut. Sunt administratorul unui bar. 2 angajati Coca-Cola au luat din bar, fara voia mea, aparatura electronica in contul unei datorii a mea catre firma ... (vezi toată discuția)