avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere activitate firma

Buna ziua! Am avut activitatea firmei suspendanta. Vreau sa o redeschid si as dori sa nu mai fiu platitor de TVA. Se poate odata cu redeschiderea activitatii? O poate face o persoana delegata sau trebuie numai actionarul firmei? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva anulat-reactivare andreea20ro andreea20ro buna ziua,doresc sa redeschid o firma care a fost suspendata acum cateva luni.dupa suspendarea firmei am primit o hotarare de anulare TVA.vreau sa intreb ce ... (vezi toată discuția)
Impozit venit microintreprindere si stingere creante prin cesiune/vanzare auto tigros tigros Am o microintreprindere pe care intentionez sa o inghet pentru ca mi se pare aiurea sa platesc impozit forfetar aiurea pentru o activitate comerciala ... (vezi toată discuția)
Radiere firma vergi68 vergi68 Sunt asociat intr-o firma cu forma juridica SNC. ACTIVITATEA FIRMEI ESTE SUSPENDATA PE O PERIOADA DE TREI ANI. Am trei intrebari: 1.Ce pot sa fac atunci cand ... (vezi toată discuția)