avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a rezultat un minor.Eu nu am pe cine sa pun martori pt ca nimeni nu vrea sa se puna cu fostul sot.Mentionez ca martorii nu au fost citati pt ca am zis ca ii aduc eu dar acum ei nu mai vor sa vina.Pot sa duc maine alt martor daca instanta nu a fost anuntata de acest martor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 12 Ianuarie 2009
Incercati sa duceti alt martor....poate sa fie chiar si o ruda. Este pacat sa pierdeti aceasta proba , uneori influenreaza mult decizia instantei. Bafta multa maine.
dar daca nu am anuntat judecatoria de acest martor e posibil sa nu mi-l primeasca?
Am inteles ca nu ati indicat in scris niciun martor.
Luati o ruda asa cum a zis bine Rozi mai sus.

avocat Claudiu Lascoschi
M-am gandit ca aveti nevoie de un raspuns rapid. Puteti incerca!mergeti oricum impreuna cu martorul care vrea, aratati instantei care sunt motivele pentru care n-au dorit sa se prezinte.Inlocuirea martorului nu se poate dispune decat pentru motive bine intemeiate.
Aveti totusi un pic de noroc ca nu au fost citati. In aceasta situatie, instanta trebuie sa-i citeze, inainte de a dispune vreo masura.
Acum dvs. trebuie sa va ganditi bine daca acei martori chiar va sunt utili si pot declara.
Daca nu, nu insistati sa-i citeze si insistati sa fie audiat cel prezentat.
Nu uitati ca va puteti folosi si de cei propusi de sot.
Mult succes. Ar fi bine sa va angajati avocat.
av. Schwarz
Si inca o intrebare.
cei de la autoritatea tutelara nu au venit sa faca ancheta la domiciliu .Daca ei nu s prezinta nici la a 2-a infatisare este posibil sa se amane si din aceasta cauza?

Alte discuții în legătură

Nu doresc sa divortez eu_gabriel eu_gabriel am asa de multe de spus ca nu stiu cu ce sa incep... o sa ma straduiesc sa fiu cat mai concis si la subiect. va rog sa ma ajutati. sotia mea mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Acuzat in dosar penal lex64 lex64 fratele meu este chemat in judecata pe 10 .11.2010,ca complice la talharie.nu s-a dus la nici o audiere,nici o declaratie,neavand parinti, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)