Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum pot transfera pensia de urmas?

Am o verisoasa de 15 ani, pe care am inscris-o la un liceu din Alba Iulia,( fata este orfana de mama si de tata, tutore este o matusa a fetei care locuieste in Hunedoara(unde a locuit si fata pana in prezent ), atat pensia de urmas cat si aderesa sunt pe orasul Hunedoara. intrebarea mea este urmatoarea: ce am de facut ca sa transfer pensia de urmas pe Alba Iulia, deoarece fata va locui la mine cel putin 4 ani pana la terminarea liceului.
Multumesc,
Vă prezentaţi la Casa Judeteană de pensii cu dovada schimbării domiciliului fetiţei ( copie după buletin) , cu un cupon, şi adresaţi o cerere scrisă pentru schimbarea domiciliului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din spatiul locativ a fiicei grige grige Buna ziua! Verisoara mea a locuit in apartamentul parintiilor pana la varsta de 23 ani cand s-a hotarat si \"a plecat de acasa\". Domiciliul de pe buletin ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta hunedoreanul hunedoreanul Iata care e problema. In anul 2009 am obtinut la licitatie un apartament in Hunedoara. Mi a fost inmanat un act de adjudecare precum a procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Greseala casei de pensii ioanaliv ioanaliv buna ziua,ma numesc ioana si vin la dvs cu o intrebare.insa pentru a intelege sunt nevoita a va povesti patania mea. am pensie de urmas. acum 3 luni de zile am ... (vezi toată discuția)