avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum pot transfera pensia de urmas?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum pot transfera pensia de urmas?

Am o verisoasa de 15 ani, pe care am inscris-o la un liceu din Alba Iulia,( fata este orfana de mama si de tata, tutore este o matusa a fetei care locuieste in Hunedoara(unde a locuit si fata pana in prezent ), atat pensia de urmas cat si aderesa sunt pe orasul Hunedoara. intrebarea mea este urmatoarea: ce am de facut ca sa transfer pensia de urmas pe Alba Iulia, deoarece fata va locui la mine cel putin 4 ani pana la terminarea liceului.
Multumesc,
Vă prezentaţi la Casa Judeteană de pensii cu dovada schimbării domiciliului fetiţei ( copie după buletin) , cu un cupon, şi adresaţi o cerere scrisă pentru schimbarea domiciliului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din spatiul locativ a fiicei grige grige Buna ziua! Verisoara mea a locuit in apartamentul parintiilor pana la varsta de 23 ani cand s-a hotarat si \"a plecat de acasa\". Domiciliul de pe buletin ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta hunedoreanul hunedoreanul Iata care e problema. In anul 2009 am obtinut la licitatie un apartament in Hunedoara. Mi a fost inmanat un act de adjudecare precum a procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Greseala casei de pensii ioanaliv ioanaliv buna ziua,ma numesc ioana si vin la dvs cu o intrebare.insa pentru a intelege sunt nevoita a va povesti patania mea. am pensie de urmas. acum 3 luni de zile am ... (vezi toată discuția)