avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum - instruirea si plata membrilor comisiei de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum - instruirea si plata membrilor comisiei de votare

Buna ziua
As vrea sa stiu si eu cine ii plateste pe membrii comisiilor de votare la referendum ,partidul din care fac parte sau statul RO?Si cat ia un membru tinand cont ca s-a marit programul.
Cum se procedeaza trebuie sa te duci acolo cu 1 zi 2 inainte de votare ?
astept raspunsuri de la cei care au mai fost
Multumesc anticipat

Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
jhon.rapidistu, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre referendum lupu mihaela lupu mihaela buna seara.... am o intrebare, daca sunt functionar public, pot participa in comisie la referendum , fara sa am probleme;mentionez ca trebuie sa completez o ... (vezi toată discuția)
Membru in comisia de votare rataxen rataxen buna ziua. un functionar public care nu este membru al unui partid politic poate fi delegat membru din partea unui partid in comisia de votare?? (vezi toată discuția)
Remuneratia presedinti sectii de votare 15 nov 2009/6 dec 2009 ana cata ana cata imi cer scuze daca intrebarea mea nu se regaseste in topicul care ar trebui ,la care s-ar incadra. care este remuneratia unui presedinte al sectiei de votare, ... (vezi toată discuția)