avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general o societate S.R.L. , Daca a fost dizolvata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

o societate S.R.L. , Daca a fost dizolvata

Daca un s.r.l. a fost dizolvata prin sentinta judecatoreasca ,pt nedepunere bilant contabil, este inchisa din punct de vedere lagal,sau trebuie lichidata?Tribunalul a dizolvat sociatatea in 2006,deci poate fi considerata inchisa .

Alte discuții în legătură

Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar daniellla76 daniellla76 as dori sa aflu daca din punct de vedere juridic o firma aflata in dizolvare voluntara sau insolventa este considerata in activitate deoarece am o firma pentru ... (vezi toată discuția)