avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata caldura

Buna ziua, pentru ce perioada se plateste caldura pe timp de vara ( anticipat pentru lunile ce urmeaza, sau pentru lunile de anul trecut)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:42, 23 Iulie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Nu exista dispozitie legala in vigoare care sa prevada modalitatea de plata
Sunt asociatii de proprietari,in care pe perioada fara caldura de la furnizor,asociatia de proprietari,in listele lunare de plata introduce cote aferente caldurii,astfel incat aportul proprietarilor in sezonul rece cand se distribuie agent termic sa fie diminuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)
Refuzul la plata al anumitor cheltuieli care compun cotele de intretinere asbanulmanta asbanulmanta Sint contabil si casier la o asociatie de proprietari. In data de 30octombrie s-a facut incarcarea instalatiei cu apa. Radet vine si factureaza o suma intre ... (vezi toată discuția)
Cota consum parti comune/centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre ... (vezi toată discuția)