avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota consum parti comune/centrala de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota consum parti comune/centrala de apartament

Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre asociatia de locatari?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:13, 25 Decembrie 2018
Ce mai folositi de la asociatie?
Curent electric (iluminat scara si lift), gunoi, salarii. Apa rece este contorizată. Înțeleg ca trebuie sa plătesc pentru caldura cedată de tevile ce traversează apartamentul dar nu imi este clar cine stabilește cat plătesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce mai folositi de la asociatie?

Ati fost debransat cu acordul RADET?

Daca tevile nu sunt izolate trebuie sa platiti caldura pe teava comuna.
Ati fost debransat cu acordul RADET?

Daca tevile nu sunt izolate trebuie sa platiti caldura pe teava comuna.
Da. Am dus la asociatie procesul verbal inchieat de cei de la RADET dupa ce s-a facut debransarea. Voiam sa stiu ce procent sau cum se calculeaza ce platesc pentru tevile ce trec prin apartament. Exista vreo lege care stabileste cuantumul? Sau este ceva discretionar, cat vrea asociatia sa taxeze, atat platesc? Trebuie sa fie un temei legal si niste procente stabilite de o autoritate, nu?

Alte discuții în legătură

Legile abuzive de plata a detinatorilor de ct de apartament alinarghirescu alinarghirescu datorita costurilor mereu crescande ale gigacaloriei partile comune ce se includ la plata si celor care detin centrale de apartament se ridica in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Problema asociatia de proprietari privind sistemul de incalzire comun Andy_G Andy_G Buna Ziua, Vara aceasta, pana spre inceputul toamnei la blocul meu au fost trase gazele de catre cei de la Congaz.Un numar mare de locatari au renuntat la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)