avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inscriere auto prin intermediar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inscriere auto prin intermediar

Buna ziua,
situatia sta in felul urmator: am un autoturism cu talon dar fara cartea masinii. Pe talon apare vechiul titular ce detine masina din 2007 dar si un nou titular ce a cumparat-o in 2010. eu vreu sa trec masina pe numele meu dar nu stiu cu cine ar trebui sa fac actele, cu vechiul proprietar sau cu noul.
Pe vechiul proprietar l-am cautat si am vorbit, masina este scoasa fiscal de pe numele sau, de noul proprietar nu dau pt ca in talon nu figureaza nici o adresa. acum daca noul proprietar nu si-a inmatriculat-o nici fiscal nici la politie(e decat o presupunere), pot eu sa fac contractul de vanzare cumparare cu acest nou proprietar si sa ma folosesc de documentul fiscal al vechiului proprietar sa o inmatriculez pe numele meu?
(sper ca m-am facut inteles cu acesta situatie:()

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să cumpăr un autoturism de la o persoană ... pandiseba pandiseba Bună ziua, doresc să cumpăr un autoturism de la o persoană juridică. Care sunt pașii?Cum fac plata?Mentionez ca pe carte si talon nu figurează ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)
Acte masina... cristins cristins am cumparat o masina cu nr de calarasi..iar in talon apare numele proprietarului...iar actul de vanzare cumparare sa facut intre mine cumparator si o alta ... (vezi toată discuția)