avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Declaratie de conformitate pentru import bijuterii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Declaratie de conformitate pentru import bijuterii

Buna ziua,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru timpul acordat.

Acum 2 saptamani am facut un import de bijuterii din Thailanda care este blocat in vama aeroportului timisoara in asteptarea declaratiei de conformitate. Am vorbit cu reprezentantul ANPC si imi solicita standardele de calitate folosite in producerea bijuteriilor. Nu gasesc nicaieri documentatia. Unde as putea sa gasesc lista cu aceste standarde?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Importul produselor alimentare din bulgaria luciancozlac luciancozlac Vreau sa import produse alimentare din bulgaria in vederea deschiderii unui magazin alimentar cu produse fabricate in bulgaria(produse din ... (vezi toată discuția)
Importuri de alimente si bauturi racoritoare din spatiul extracomunitar dennisnic dennisnic Am posibilitatea de a face un import de bauturi racoritoare si sucuri naturale din spatiul extracomunitar (China, Thailanda,Philipine etc). Ideea este ca nu ... (vezi toată discuția)
Afacere bijuterii lucrate manual din aur si argint schnapy schnapy Buna ziua, Sunt un bijutier care a invatat aceasta meserie fara scoala si nu detin o diploma. Meseria am \"furat-o\" de la alt bijutier pentru ca mi-a ... (vezi toată discuția)