avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa indemnizatia de crestere a copilului.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa indemnizatia de crestere a copilului.

Buna ziua ! Va expun situatia fiicei mele: dupa terminarea studiilor universitare+ex licenta , imediat a dat nastere unui copil,benefiiciind de indemnizatia pt crestere a copilului.Intrebarea mea este: la sf ac perioade,are dreptul la somaj ? Daca da,pe ce perioada ? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:26, 31 Iulie 2012
1. Putea beneficia de indemnizatie de somaj, timp de 6 luni, cu o uindemnizatie de 250 lei lunar, daca se inregistra la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire (chiar daca atunci era in CCC).

2. In cazul in care copilul este nascut in 2011, OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune ca perioada de CCC este perioada asimilata stagiului de cotizare la somaj si ar fi putut avea o sansa de a beneficia de indemnizatie de somaj.

3. Incercati la Agentia de Somaj de care apartineti dar nu cred ca aveti sanse.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? anism anism Am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului timp de doi ani din luna martie 2010 pana in luna martie 2012. In anul 2011 am terminat studiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Roxana1992 Roxana1992 Buna ziua. Sunt studenta in ultimul an la Universitatea de Medicina si Farmacie si momentan sunt insarcinata in 7 saptamani. Conform calculelor data nasterii ... (vezi toată discuția)
Studenta insarcinata melindaanab melindaanab Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)