avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA refacturare serviciu intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

refacturare serviciu intracomunitar

Buna ziua,

O persoana juridica din Ro (denumit x) inregistratat in scopuri de TVA in Ungaria trebuie sa refactureze (pj x a primit o factura cu TVA de la un furnizor din RO) o vinieta RO (taxa de drum). Mentionez ca autoturismul apartine unei persoane juridice din Ungaria (denumit y), acesta fiind folosit in Ro de catre un angajat al pj x, cu scopul de a transporta angajatul din Ungaria in Ro.
PJ x trebuie sa refactureze catre pj y cu sau fara TVA? Va rog sa ma ajutati si cu articolul din codul fiscal.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Transport ruta china frankfurt irinuka2005 irinuka2005 Buna seara M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta ... (vezi toată discuția)
Transport china -frankfurt-romania irinuka2005 irinuka2005 Buna seara M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta ... (vezi toată discuția)
Operatiune triunghiulara sau nu? psilvie psilvie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem trei firme, din 3 tari membre UE diferite, cu trei coduri TVA valabile. Firma A / Germania ... (vezi toată discuția)