avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amplasare constructie casa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amplasare constructie casa

Doresc sa construiesc o casa si pentru aceasta am solicitat eliberarea unui certificat de urbanism. In certificat se precizeaza ca trebuie sa construiesc la 20 m. Nu inteleg fata de ce? De axul drumului (drumul are 14 m) sau de teava de gaz care e la circa 2 m de limita de proprietate. Intrebarea mea este urmatoarea: daca nu respect distanta de 20 m ce amenda risc? (lungimea terenului este de 32 m. Daca ma retrag cu 20 m fata de gard unde mai construiesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 15:52, 2 August 2012
Nu de la gard, de la axul drumului, de la mijlocul drumului. De acolo incepe masuratoarea celor 20 de metri. Deja 7 sunt pe jumatate de drum mai adaugati 13 metri si acolo este limita.
In certificatul de urbanism scrie de altfel destul de clar. In plus arhitectul care va facea proiectul v-ar fi lamurit foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe ... Andy89572 Andy89572 Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe 59 lungime , doresc sa construiesc o căsuța dar se pare ca e cam imposibil după planul de ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan - retrageri obligatorii prin certificatul de urbanism NistorT NistorT Buna ziua, Tocmai ce-am scos de la primărie un certificat de urbanism pentru un teren intravilan pe care vreau sa construiesc o casa. Pe acest ... (vezi toată discuția)