avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe ...

Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe 59 lungime , doresc sa construiesc o căsuța dar se pare ca e cam imposibil după planul de urbanism eliberat de la primărie

Au cerut retrageri de la axul drumului ( fiind drum privat ) 9 metri pana la casa ( drumul având o lățime de 6 m ) și de la vecinul din spate , retragere de 5 metri , cu posibilitatea de a construi din cei 13.30 m lățime doar pe 2.30 ceea ce e imposibil , lângă parcela este deja construită o căsuța din 2017- 2018 cu o distanță de doar 2 m fata de Vecinul din spate si cu nici un metru distanță pana la gardul din fata casei terenul se afla in Iasi, comuna Miroslava . Ce credeți ca ar trebui sa fac ? Menționez ca am încercat sa vb cu Vecinul din spate si a refuzat total sa ma apropii mai puțin de 5 m menționând ca el respecta legea si ca nu vrea sa se lege la cap
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
Andy89572, utilizator

Alte discuții în legătură

Proiect pentru casa unnemultumit unnemultumit buna ziua, doresc sa achiztionez un teren pt. constructia unei case si am cateva temeri... poate ma puteti ajuta... terenul este intravilan, intabulat ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic achizitionare teren langa drum national roland81 roland81 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: am gasit un teren in Crevedia, la drumul national, la un pret acceptabil. Terenul are forma unui dreptunghi, cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Ioan1984 Ioan1984 Salutare, Detin si eu in proprietate un teren de 2000 de m. problema este ca drumul de acces pana la mine la teren are 4 m latime. La primaria de care ... (vezi toată discuția)