avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... LA MULTI ANI , ALIN POPESCU!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

LA MULTI ANI , ALIN POPESCU!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Azi trebuie sa crezi in visele tale!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti ca azi e ziua cea mai speciala din an, asa ca traieste-o la maxim!
:)
[ link extern ]

LA MULTI ANI plini de implinire si fericire, Alin !
:hugall::luck:

Cu drag,
Gabrielle Monique
:vishenka:
Cel mai recent răspuns: ContSters214874 , utilizator 09:19, 6 August 2012
LA MULTI ANI !
multa sanatate,fericire si depline realizari
Multumesc frumos. Toate cele bune si mult spor in tot ce intreprindeti, azi sau in oricare zi ce urmeaza.
La multi ani Alin, multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti.
Apropo, stiai ca moderatorilor le place tortul? ...:dance4:
La multi ani ! Toti pe care vi-i ofer si care nu pot fi numarati !
Cu mult respect pentru toti cei care trecerea timpului inseamna a lasa ceva in urma, pentru toti cei care daruiesc ceva din viata si din sufletul lor pentru educatia si folosul societatii !
La multi ani!

Alaturi de mesajul in privat iti ofer o piesa.... pe care sper s-o apreciezi pentru calitatea ei. Nu contine niciun mesaj subliminal.
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle monique! :) Daniela Bolog Daniela Bolog Multi ani cu impliniri si fericire iti doresc! Toate sa-ti fie la cote maxime! :love::luck::flowersblue::flowersblue::flowersblue: (vezi toată discuția)