Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool aproape de coma la volan

Buna ziua, sunt ptr prima data aici si vin cu o mare rugaminte, sa ma ajutati si anume anul trecut in sept sotul meu a fost oprit intr o comuna de seful de post, acesta a suflat si la alcoolemie a iesit aproape de 2,2 sau 2,8 nu stiu exact, a refuzat sa dea sange s a certat cu politistul si dupa vrea 8 ore de discutii cu acesta , sotul s-a suit in masina si a plecat spre casa, dar dupa cativa km a fost opit de un alt echipaj si acestia i-au facut si ei roces verbal ca nu avea permis, acesta fiind deja oprit de celalat, deci, avem deja 3 infractiuni.Sotul a plecat in Spania la lucru si eu m am trezit cu citatii acasa, deja are dosar penal, am angajat avocat, dr de 3 saptamani nu reusim sa vedem dosarul ca seful de post nu e la serviciu. Va rog sa -mi dati ceva sfaturi ce ar trebui sa fac si voi ce parere aveti, pot obtine cu suspendare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nel_nel , utilizator 18:58, 14 Ianuarie 2009
Nu inteleg cum nu puteti vedea dosarul. acesta trebuie sa se afle la instanta si nu la seful de post. fara a sti ce scrie in dosar e cam greu sa ne pronuntam.
din ce am inteles, dosarul a fost la parchet si acestial-au trimis inapoi la seful de post, cred ca ptr ceva completari, avocata mi-a zis sa nu fac presiuni ca e mai rau, am facut niste caracterizari pe cre le-am dat avocatei, am depus o cerere ca este plecat in strainatate si am depus actul ca acesta este rezident

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.14, dosar penal Catalin192 Catalin192 Buna ziua , ma numesc Catalin am 20 de ani , nici nu stiu cu ce sa incep . In luna octombrie mai exact pe 11 in 2013 , m-a oprit politia la ora 03:00 , cand ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat ... Dragu! Dragu! Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat alcool! La sânge i a ieșit 1,28!nu are antecedente de nici un fel ,recunoaște greșeală ... (vezi toată discuția)