avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool aproape de coma la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool aproape de coma la volan

Buna ziua, sunt ptr prima data aici si vin cu o mare rugaminte, sa ma ajutati si anume anul trecut in sept sotul meu a fost oprit intr o comuna de seful de post, acesta a suflat si la alcoolemie a iesit aproape de 2,2 sau 2,8 nu stiu exact, a refuzat sa dea sange s a certat cu politistul si dupa vrea 8 ore de discutii cu acesta , sotul s-a suit in masina si a plecat spre casa, dar dupa cativa km a fost opit de un alt echipaj si acestia i-au facut si ei roces verbal ca nu avea permis, acesta fiind deja oprit de celalat, deci, avem deja 3 infractiuni.Sotul a plecat in Spania la lucru si eu m am trezit cu citatii acasa, deja are dosar penal, am angajat avocat, dr de 3 saptamani nu reusim sa vedem dosarul ca seful de post nu e la serviciu. Va rog sa -mi dati ceva sfaturi ce ar trebui sa fac si voi ce parere aveti, pot obtine cu suspendare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nel_nel , utilizator 18:58, 14 Ianuarie 2009
Nu inteleg cum nu puteti vedea dosarul. acesta trebuie sa se afle la instanta si nu la seful de post. fara a sti ce scrie in dosar e cam greu sa ne pronuntam.
din ce am inteles, dosarul a fost la parchet si acestial-au trimis inapoi la seful de post, cred ca ptr ceva completari, avocata mi-a zis sa nu fac presiuni ca e mai rau, am facut niste caracterizari pe cre le-am dat avocatei, am depus o cerere ca este plecat in strainatate si am depus actul ca acesta este rezident

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.14, dosar penal Catalin192 Catalin192 Buna ziua , ma numesc Catalin am 20 de ani , nici nu stiu cu ce sa incep . In luna octombrie mai exact pe 11 in 2013 , m-a oprit politia la ora 03:00 , cand ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat ... Dragu! Dragu! Bună ziua!soțul meu a fost oprit în trafic după ce a consumat alcool! La sânge i a ieșit 1,28!nu are antecedente de nici un fel ,recunoaște greșeală ... (vezi toată discuția)