avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera bani platiti pe un serviciu online ne ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera bani platiti pe un serviciu online ne prestat ?

Buna Ziua tuturor ,

Acum 6 luni aveam nevoie de un programator ca sa imi construiasca o platforma online am gasit un domn din Braila la inceput omul parea foarte serios mia trimis un fel de contract si o copie de buletin pentru ami arata ca este serios in acel contract el se angaja sa imi construiasca platforma dupa cerintele mele in 30 zile .... a cerut un avans de 100 euro .. zilele au trecut , dupa 15 zile a mai cerut inca 50 euro pe alte motive ..... dupa ce au trecut cele 30 zile discutate omul a inceput sa dea in stanga dreapta ca nu e gata mai are timp a invocat fel si fel de motive .

Eu am incercat sa vorbesc cu banca unde are contul acest individ dar ei miau spus ca contul este pe 0 si nu are ce sa ii faca .

Doresc sa precizez eu i-am trimis mesaje repetate prin care am cerut sa imi timita platforma sau bani platiti pana in acel timp el a promis ca ii trimit dar nu a trimis nimic pana la acest moment .

Am dovezi mesaje si sms ...

Stiu ca nu e o suma mare dar sunt bani mei si dc un individ sa ii aiba nedrept .

Intrebarea mea este ce posibilitati asi avea sa imi recuperez bani .

Tot Respectul
L. Andrei
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
andreiunicat, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiunicat , utilizator 16:27, 6 August 2012
aveti un contract si o copie de buletin. mergeti la instanta.
Imi pare ff rau am uitat sa precizez acel contrat nu e semnat ... eu ma gandesc ca, e legal nu ? adica poate fii considerat ca dovada .

Legat de instanta pentru 150 euro ? nu ma costa un avocat mai mult sau cum se procedeaza?

Tot Respectul
L.Andrei
Mai bine va duceti la politie si ii faceti plangere pentru inselaciune. Va constituiti parte civila, nu va costa
Pai atunci asa cred ca am sa fac ma duc si ii fac plangere la politie .

Din experienta dumneavoastra am vreo sansa sa imi recuperez bani sau sunt pierduti , luand in calcul ca suntem in Romania.

Tot Respectul
L. Andre
Daca are bunuri si/sau venituri, veti recupera candva, altfel nu.

Alte discuții în legătură

Sunt victima unei fraude online ce pot face ? am fost fraudat ... Vicentiu84 Vicentiu84 Sunt victima unei fraude online ce pot face ? Am fost fraudat ( pacalit) de o platforma online. Am investit 4700 euro am ajuns la un profit de peste 6000 de ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie online IgorArdamax IgorArdamax Salutare, Acum câteva zile am făcut un mic schimb cu un individ online care pentru un obiect de pe o platformă de jocuri (Steam) a fost de acord să-mi ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)