avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE

mi am dat demisia din MAI,mai ma pot angaja din nou inMAI,armata?
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 00:38, 8 August 2012
Intrucat toate angajarile efective se transcriu intr-un registru electronic, care registru lucreaza/inregistreaza ”la data curenta”, nu mai puteti incheia un contract de munca incepand cu luna mai, asta daca relatia cu armata este contractuala si tine de dreptul muncii.
Cum ati mentionat demisia, relatia de munca este sigur contractuala si nu puteti sa incheiati un alt contract de munca decat incepand cu ziua imediat urmatoare semnarii contractului sau la o data ulterioara semnarii acestuia.
Inregistrati mesaje despre aceeasi tema ”demisie” pe doua canale in cadrul aceluiasi forum. Postati discutia doar pe unul singur sa ne putem intelege. Abia acum am realizat ca este vorba despre M.A.I. si nu despre luna mai.
Daca vorbiti de angajare in temeiul unui contract de munca, -da- va mai puteti angaja in cadrul aceleiasi institutii prin incheierea unui nou contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Tania  D Tania D orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi ... (vezi toată discuția)
Semnare contracte de munca/cereri de incetare contract/acte aditionale ... mrac mrac Buna seara, Imi puteti spune va rog cum semnati in cadrul organizatiei in care activati documente ca: decizii incetare, contracte individuale de munca si ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm Venetia Venetia Sunt salariat contractual la o primarie si membru al unui sindicat legal constituit. Problema este ca functionarii din cadrul aceleasi primarii incheie acord ... (vezi toată discuția)