avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RECURS SUSPENDARE PERMIS AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RECURS SUSPENDARE PERMIS AUTO

Buna ziua, am permisul suspendat iar avocatul care ma reprezinta mi-a spus ca se poate sa nu pot face recurs la hotararea care va fi data.Ce stiti de asa ceva si are vreo legatura cu cine va fi numit ministru al justitiei , se poate modifica ceva in sensul acesta?.Avocatul meu ma ,, cam strange cu usa'' ca nu se mai poate face recurs in sensu ca am nevoie in perioada urmatoare procesului si ar trebui sa ii mai dau ceva bani. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 10:33, 9 August 2012
de ce aveti nevoie in perioada urmatoare procesului?
Se poate declara recurs.Cat despre bani banuiesc ca in momentul in care l-ati angajat nu sa pus in discutie atunci posibilitatea recursului, hotararea fiind definitiva si irevocabila.Avand in vedere ca recursul este alta etapa procesuala este indreptatit sa va solicite onorariu.
Dacă este vorba despre plângerea contravenţională, calea de atac a recursului a fost reintrodusă , printr-o hotărâre a Curţii Constituţionale. Deci puteţi face recurs, însă aveţi grijă la termen, să nu-l depăşiţi.

www.avocatnet.ro/content/art...
Am nevoie dupa ce este procesul (12 sept) de permis deoarece plec in vacanta in perioada 21-28 sept apoi o sa il duc eu singur in caz ca pierd procesul
daca pierdeti procesul la fond (in 12.09) atunci faceti recurs, si pana se judeca si recursul ramaneti in posesia permisului;) poate in recurs castigati si nu mai este nevoie sa predati permisul;)

Alte discuții în legătură

Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație ... Patysofy Patysofy Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație iar pe 6 Aprilie am termen la judecătorie e posibil sa îmi retina permisul și in cât ... (vezi toată discuția)
Se poate face recurs sau nu? Dragos_T Dragos_T Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la posibilitatea de a face recurs la o hotarare judecatoreasca in urma unei contestatii-proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala maristanciu maristanciu Buna ziua,am si eu o intrebare la care am primit diverse raspunsuri dar nici unul categoric.Am luat o amenda contraventionala de circulatie acum 6 luni si 6 ... (vezi toată discuția)