avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma vrea sa ma execute silit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma vrea sa ma execute silit

In anul 2008 s-a deschis un proces colectiv in care au intrat mai multi salariati prin care ceream drepturi salariale suplimentare reprezentate de prime de Craciun si de Pasti care au fost trecute in C.C.M. si nu au fost platite. Un an mai tarziu, nu mai stiu exact data in orice caz la inceputul anului 2009 procesul s-a castigat si ne-au fost virati in cont banii cuveniti. Decizia nu cred ca afost definitiva si irevocabila, nu am primit toate datele de la avocat, mai mult am tinut legatura cu colegii de munca care eram in procces. In luna iunie anul acesta am primit o notificare prin care am fost anuntata sa platesc suma de .... pe motiv ca in urma recursului formulat ulterior de catre societate a fost admis de catre instanta de judecata superioara , sentinta anterioara s-a desfiintat, astfel suma incasata va trebui returnat urgent. Vor sa recupereze banii in 18 luni, suma este destul de mare, eu nu mai am banii respectivi, mi-am pierdut si locul de munca, voi intra in somaj, din salariul sotului nu ramane mai nimic, deoarece avem datorii la banci cu vreo 3 credite. Am sunat si am propus sa viram sume mai mici. Nu sunt de acord, ne-au spus ca probabil societatea o sa ma dea in judecata. Ce pot face eu? Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Litigii petrom daniela_lucsanda daniela_lucsanda Cu mai mult timp in urma sotul meu s-a implicat in procesele pe care salariatii Petrom le-a inaintat pentru recuperarea unor drepturi banesti.La primele ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita emiliamusat emiliamusat Buna seara! situatia este urmatoarea: in anul 2012 a inceput un proces intre o firma si angajatii sai, avand ca obiect plata drepturilor salariale, proces ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut ContSters112740 ContSters112740 cum se poate ca dupa un proces ce a durat un an si jumatate mi s-a dat cistig de cauza, pt un conflict de munca, iar la recurs sa pierd procesul? tinind cont ... (vezi toată discuția)