avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PACALITA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PACALITA

AM FOST CU CINEVA TIMP DE 6 ANI.TOTUL OK.LA FINAL,EL AVEA O MICA AFACERE CARE NU MAI MERGEA ASA BINE ASA CA M-A CONVINS SA FAC UN IMPRUMUT GIRAND CU GARSONIERA MEA.VAZANDU-SE CU BANII ,SPUNE EL TOT NU A MERS.RATELE AU VENIT DAR BANI NU AVEAM .AM FOST NEVOITA SA VAND GARSONIERA CU TRANSFER DIRECT SPRE BANCA SA ACHIT TOTUL,ALTFEL NU O PUTEAM VINDE.OMUL A ZIS CA PLEACA AFARA SA REFACA TOATA PAGUBA CARE MI-A FACUT-O DAR..............PUR SI SIMPLU NU STIU CE SA FAC SA IL OBLIG SA IMI DEA BANII.AM DOVADA CA EU AM PLATIT PRIN VANZAREA GARSONIEREI DATORIA LUI LA BANCA,EU ERAM GIRANTUL.MACAR BANII ACEIA II MAI POT RECUPERA,CA CU CE ALTE DATORII,RATE LA UNA ALTA ,TEL DE PLATIT,SUNT PE NUMELE MEU ASA CA..............MAI AM VREO SANSA?ACUM E IN TARA ,NICI NU CRED CA A FOST AFARA,IAM DAT SI BANI SA IASA AFRA!PROASTA,DAR DUPA 6 ANI MA MA GANDEAM LA ASA CEVA.X-(
Daca tot nu mai aveti incredere in acea persoana, atunci dati-l in judecata pentru restituirea datoriei. Mai cereti-i si daune interese care sa reoprezinte cel putin jumatate din debit precum si actualizarea suelor la data pronuntarii sentintei judecatoresti. Hotararea pronuntata de instanta trebuie sa fie definitiva si sa ramana irevocabila (adica sa nu mai fie atacata) atunci faceti-i titlu executoriu si il veti putea executa pentru acea datorie.
deci am sanse!daca eu nu stiu unde sta acuma e vreo problema?explicati-mi mai babeste ,eu nu am avut de aface cu legea niciodata si nu stiu ce sa fac,ce trebuie facut?imi trebuie avocat?cat ma costa toata treaba asta?multumesc ca mi-ati acordat din timpul dvs!numai suma ca i-am platit datoria e de 3500 e,plus celelalte datorii,plus cat i-am dat la el,plus ca acum stau cu chirie din cauza lui,cred ca trebuie actionat.nu mai pot dormi bine gandindu-ma ca am avut un acoperis deasupra capului si acum nu.
Daca aveti dovada imprumutului catre respectivul, cu siguranta va puteti recupera datoria, insa va trebui sa fiti atenta daca ati imprumutat persoana fizica sau persoana juridica, caci nu sunt una si aceeasi si este foarte posibil sa fi imprumutat si girat persoana juridica, adica firma, care fiind falimentara veti avea mari greutati in a recupera prejudiciul.
m-am uitat pe act si din pacate am platit firmei lui banii,nu lui ca pers fizica.....,si a dat faliment din cate stiu,deci nu am sanse..........................nu aveti incredere nici in dvs,stiu ce spun.#-o
Mergeti cu actele la un penalist, poate aveti vreo sansa in penal, pe inselaciune sau similar... Cat timp a trecut de la plata? Firma nu mai exista deloc? Cum a dat faliment si cand, inainte sau dupa plata banilor de catre dv.?

Alte discuții în legătură

Executare silita cu mai multe parti implicate donovan donovan Buna ziua Am imprumutat prin notariat unei persoane o suma mare de bani ,acesta girand casa.Termenul a expirat,din mila inca nici nu l-am somat.Aflu ca a ... (vezi toată discuția)
Dilema sunshine83 sunshine83 In anul 2008 am imprumutat o suma de bani la sora si cummnat cu conditia verbala de a imi inapoia banii in 2 -3 luni. Ei dupa 4 luni au divortat si nu mi-au ... (vezi toată discuția)
2 probleme pe care le intimpin OVIFRO OVIFRO 1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata) 2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am ... (vezi toată discuția)