avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

daca are cineva cunostinte despre vreun caz de inselaciune prin sms?il rog daca poate sami zica ce au patit inculpatii
Detaliati situatia si apoi va spunem ce puteti pati.
un prieten din inchisoare ma rugat sai scot niste bani de la western union.am scos banii si acum sunt acuzat de inselaciune am povestit la politie cum a fost.politistii miau spus ca persoanele care miau trimis banii ar fi fost anuntate prin sms ca ar fi castigat un premiu si ca trebuie sa depuna un comision.am scos bani de la 2 perrsoane diferite si una dintre ele a depus plangerea. Persoana care a depus plangerea a fost escrocata de suma de 15000 roni dar mie mia pus doar 4000 restul pe numele altor persoane .ce rol as putea avea eu in acest proces si ce mi as putea pati
Mai intai trebuie sa se stabileasca daca ati stiut provenienta banilor, daca nu cunosteati ca provin din savarsirea unei infractiuni atunci nu va faceti vinovat de nimic.
In situatia in care stiati de provenienta banilor, puteti fi tras la raspundere penala pt favorizarea infractorului, tainuire sau inselaciune (ca autor sau complice), depinde mult de situatia concreta.
eu nu stiam de unde sunt banii
Ce v-a spus aceasta persoana ca sa ridicati banii, de unde a spus ca provin si ce ati facut cu ei dupa ce i-ati ridicat?

Alte discuții în legătură

Acuzat de inselaciune caraba1 caraba1 am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. ... (vezi toată discuția)
Suspect în dosar de înselaciune Darius2o14 Darius2o14 Salut as dori si eu sa stiu ce primesc pentru chestia asta . Acum 1 an am fost sunat de un prieten si am fost rugat sa ridic niste bani nu stiam de unde ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o marfa care mai apoi s-a dovedit a fi furata.ce se poate intampla? george 5 george 5 Acum 7 luni am cumparat de la cineva niste plasa de sarma.Cel in cauza s-a descoperit ca o avea sustrasa de la o oarecare inteprindere.A fost ridicata de ... (vezi toată discuția)