avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz al presedintelui asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz al presedintelui asociatiei de proprietari

Avem la asociatia de proprietari un regulament de ordine interioara si avem un presedinte interlop (nimeni in afara de el nu a vrut presedintia iar el a vrut ca sa se apere), fara respect de legi, mincinos si razbunator.
Vrea sa-mi plateasca niste polite (l-am turnat cu niste ilegalitati) si a pus la avizierul asociatiei din holul blocului, pe unde trece toata lumea, un afis in care e scris ca eu am facut mizerie in bloc - lucru neadevarat si neprobat prin nimic.
De 5 luni sta acel afis acolo prin care sunt amenintata si ca ma vor amenda pe baza acelui regulament, nu am ripostat pina acum dar deja prea ma face de ris.
Am vorbit cu un avocat si a zis ca pot sa dau in judecata insa dupa cum cunoasteti, daca depun azi actiune, capat termen de-abia prin aprilie, mai 2013 adica la anul... cit mai dureaza si procesul... se face de un an de zile ca sa scoata acea hirtie de la avizier prin care imi aduce prejudicii de imagine, intentionat scrise minciuni acolo despre mine. La inceput n-am luat-o in serios insa acum chiar ma deranjeaza, mai vin prieteni in vizita la mine si vad ca sunt facuta de ris in holul blocului.
Cu interlopul nu am ce vorbi, m-a lovit de citeva ori, injurat, amenintat... si politia l-a scos nevinovat ca deh, ei au puterea, golanii nu noi, oamenii seriosi.
Ce pot face sa dispara de acolo acel afis denigrator la adresa mea?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 11:12, 24 August 2012
Faceti o fotografie clara a inscrisului afisat si o utilizati ulterior ca proba si chemati in cauza si 2 martori care au vazut afisul!

Cu stima!
Da, am facut asta insa ce sa fac cu ele? Sa deschid proces? Pai dureaza un an pina se da solutia si eu stau tot cu panarama la avizier pina atunci? Multumesc pentru raspuns.
In situatia in care amiabil sau organele in drept nu inteleg sa se implice pentru solutionare,
unica autoritate care poate dispune masuri legale este instanta de judecata
Daca nici la serviciul specializat din primarie nu ati gasit minimum de interes pentru implicare si solutionare,daca apreciati ca prejudiciul de imagine,reputatie este apreciabil ,aveti dreptul sa promovati actiune in justitie
Dar nu am scris la primarie. Sa scriu, credeti ca s-ar implica in asa ceva? Sau ce alta institutie?
Multumesc.
Pentru moment sesizati oficial serviciul specializat din primarie

Alte discuții în legătură

Imagine terfelita voislova voislova Se poate da in judecata un ziar local pentru un artcol prin care iti lezeaza grav dreptul la imagine si sa-l obligi sa blogheze pagina online cu articolul ... (vezi toată discuția)
Transmiterea datelor mele personale unor persoane străine Martonze Martonze Bună seara, Vă rog să mă informaţi dacă este legal ca fostul meu partener să dea datele mele personale unor terţe persoane, să descrie intimităţi ... (vezi toată discuția)
Confidențialitate boala pascuoana pascuoana Bună ziua! Sunt seropozitiva de mai mult de 10 ani. Pruetena mea de o viata știe asta si de curând ne-am certat. Imi este frica sa nu dezvăluie ... (vezi toată discuția)