avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta executare silita

Speta: executare silita in Craiova. Debitorul e gasit cu bunuri mobile(autoturisme) pe care le are la domiciliul sau din Pitesti. Poate executorul judecatoresc din Craiova sa execute silite, sa puna sechestru etc ... pe bunurile ce se gasesc fizic la Pitesti?
Cel mai recent răspuns: Laura Mata , Avocat 19:46, 21 August 2012
Potrivit art. 373 C. proc. civ. :"(1)Dacă prin lege nu se dispune altfel, hotărârile judecătoreşti şi celelalte titluri executorii se execută de executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel în care urmează să se efectueze executarea ori, în cazul urmăririi bunurilor, de către executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel în care se află acestea. Dacă bunurile urmăribile, mobile sau imobile, se află în circumscripţiile mai multor curţi de apel, este competent oricare dintre executorii judecătoreşti care funcţionează pe lângă una dintre acestea."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2008 colibri123 colibri123 la un imprumut nevoi personale facut in 2008 ,la care nu am garantat cu nimic,ce consecinte pot fi ,in prezent nu lucrez nicaieri si execuorul este din alt ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ,abandon adno adno Buna ziua!in urma divortului copilul mi a fost incredintat iar tatal obligat sa plateasca o pensie de 160 ron in 2006 iar de atunci eu am lasat sa plateasca ... (vezi toată discuția)