avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara ,Abandon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara ,Abandon

Buna ziua!in urma divortului copilul mi a fost incredintat iar tatal obligat sa plateasca o pensie de 160 ron in 2006 iar de atunci eu am lasat sa plateasca atat nimic mai mult dar am ajuns de comun acord ca tatal v a plati 200 ron si asa a platit pana acum un an jumate cand a incetat sa nu mai plateasca nimic.Am fost la politie ,am depus plangere dar nu ii cunosc locul de munca si nici adresa unde locuieste pentru ca le a schimbat,dar am dat adresa unde locuiesc parintii lui.Dupa lungi asteptari ca politia sa gaseasca ceva in legatura cu el ,nu este de gasit .Ce este de facut in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 21:31, 23 Mai 2017
Bună ziua,

Adresați-vă unui executor judecătoresc din circumscripția Curții de Apel unde se află ultimul domiciliu cunoscut al fostului soț. E treaba executorului să afle unde lucrează dacă dvs nu aveți cum afla.

Succes,

Executorul judecătoresc
(1) Dacă prin lege nu se dispune altfel, hotărârile judecătoreşti şi celelalte titluri executorii se execută de către executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel, după cum urmează:
a) în cazul urmăririi silite a bunurilor imobile, al urmăririi silite a fructelor prinse de rădăcini şi al executării silite directe imobiliare, executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel unde se află imobilul;
b) în cazul urmăririi silite a bunurilor mobile şi al executării silite directe mobiliare, executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel unde se află domiciliul sau, după caz, sediul debitorului;
c) în cazul executării silite a obligaţiilor de a face şi a obligaţiilor de a nu face, executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel unde urmează să se facă executarea.

(2) Dacă bunurile urmăribile, mobile sau imobile, se află în circumscripţiile mai multor curţi de apel, oricare dintre executorii judecătoreşti care funcţionează pe lângă una dintre acestea este competent să realizeze executarea, inclusiv cu privire la bunurile urmăribile aflate în raza celorlalte curţi de apel.
(3) Dacă bunul mobil care face obiectul urmăririi silite ori al executării silite directe a fost mutat în timpul procedurii de executare, competent teritorial este executorul judecătoresc care a început procedura de executare.

Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
Dana Fatol, Avocat
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2008 colibri123 colibri123 la un imprumut nevoi personale facut in 2008 ,la care nu am garantat cu nimic,ce consecinte pot fi ,in prezent nu lucrez nicaieri si execuorul este din alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg executorul care sa o puna in executare? (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)