avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit din 2008
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit din 2008

la un imprumut nevoi personale facut in 2008 ,la care nu am garantat cu nimic,ce consecinte pot fi ,in prezent nu lucrez nicaieri
si execuorul este din alt judet decat al meu...este posibil sa imi trimita instiintare de executare silita din alt judet???
p.s. nu am bunuri mobile si imobile pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Vali balota , utilizator 20:51, 12 Aprilie 2024
"competenţa executării silite revine executorului judecătoresc din circumscripţia curţii de apel în raza căreia urmează să se efectueze executarea ori în raza căreia se află bunurile ce urmează a fi urmărite"

Art. 651
(1) Daca prin lege nu se dispune altfel, hotararile judecatoresti si celelalte titluri executorii se executa de catre executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel, dupa cum urmeaza:
a) in cazul urmaririi silite a bunurilor imobile, al urmaririi silite a fructelor prinse de radacini si al executarii silite directe imobiliare, executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel unde se afla imobilul;
b) in cazul urmaririi silite a bunurilor mobile si al executarii silite directe mobiliare, executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel unde se afla domiciliul sau, dupa caz, sediul debitorului;
c) in cazul executarii silite a obligatiilor de a face si a obligatiilor de a nu face, executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel unde urmeaza sa se faca executarea.
(2) Daca bunurile urmaribile, mobile sau imobile, se afla in circumscriptiile mai multor curti de apel, oricare dintre executorii judecatoresti care functioneaza pe langa una dintre acestea este competent sa realizeze executarea, inclusiv cu privire la bunurile urmaribile aflate in raza celorlalte curti de apel.
(3) Daca bunul mobil care face obiectul urmaririi silite ori al executarii silite directe a fost mutat in timpul procedurii de executare, competent teritorial este executorul judecatoresc care a inceput procedura de executare.
(4) Nerespectarea dispozitiilor prezentului articol atrage nulitatea neconditionata a actelor de procedura efectuate.


Aveti un imobil in proprietate ? De cand nu ati mai platit acest credit?
multumesc pt lamurire
de anul trecut septembrie
Daca aveti un imobil in proprietate , riscul sa ramaneti fara el, e f mare.
Bună ziua am și eu o executare silită pt un credit ce nu am mai putut să îl plătesc iar apartamentul unde am locuit în România este pe numele părinților eu acolo nu mai am nimic pe numele meu nici măcar bunuri . La ce bunuri pot fii executat silit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ,abandon adno adno Buna ziua!in urma divortului copilul mi a fost incredintat iar tatal obligat sa plateasca o pensie de 160 ron in 2006 iar de atunci eu am lasat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului missy999 missy999 Buna ziua! Am deschis proces de contestatie la executare, executarea fiind facuta de un executor din alt judet. Firma care a cerut sa fiu executata nu este din ... (vezi toată discuția)