avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare autorizatie de demolare

Am obtinut o autorizatie de demolare pemtru o anexa anul trect in noiembrie.De atunci nu am demolat anexa respectiva si nici nu mai intentionez sa o demolez.se poate solicita primariei anularea autorizatiei de demolare?
Cel mai recent răspuns: luminita59 , utilizator 09:02, 24 August 2012
Faceti in scris o adresa catre primarie si solicitati anularea autorizatiei. Dar si chiar daca o aveti si nu puneti in miscare cele solicitate , deci nu o folositi , nu este o problema. Poate exista o problema in cazul in care solicitati alte modificari ale constructiei de baza, extindere etc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Demolare pereți exteriori bună ziua! locuiesc într-un bloc turn cu 9 etaje plus terasă. ... carmen.rugina carmen.rugina Bună ziua! Locuiesc într-un bloc turn cu 9 etaje plus terasă. Blocul are trei scări, iar din punct de vedere administrativ este împărțit în două ... (vezi toată discuția)
Demolare perete camara aigabi aigabi Buna ziua, Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc vechi. L-am cumparat prin imprumut bancar. Acum am inceput sa-l renovez si as fi vrut sa daram ... (vezi toată discuția)