avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata a creditului

Buna ziua. Am un credit de la BCR si exista posibilitatea de a rambursa anticipat si in totalitate a acestuia.Dupa cate stiu a fost pusa in discutie procedura anularii comisionului datorat la rambursarea anticipata . Nu stiu, dar doresc sa aflu daca a fost emis un act normativ referitor la acest subiect.Mi se pare ca acest lucru a fost ridicat in mai multe forumuri legate de ANPC, cand s-a pus in discutie problemele ridicate de unii clienti ai bancilor referitoare la diversele comisioane mai mult sau mai putin legale.
Va multumesc,
Florin.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 22:16, 17 Ianuarie 2009
S-a emis OUG nr.174/2008 pentru modificarea si completarea unor acte normative privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 795 din 27.11.2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de credit neutilizat CtaceaClaudiuDaniel CtaceaClaudiuDaniel Buna ziua! Am contractat un credit de investitii si nu l-am utilizat. Am cerut rezilierea contractului la banca si m-au pus sa fac o cerere pentru rambursarea ... (vezi toată discuția)